Sunday, October 8, 2017

Promosi Shaklee Oktober 2017 : ESP Shaklee.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.
Kepada peminat ESP dan pengguna tegar ESP Shaklee. Hana ada berita baik untuk semua.

Bulan ini Shaklee buat promo ESP. Beli 4 dapat 5% off.

Memang jimat habis.
Hana memang peminat tegar ESP. Setiap pagi memang wajib sarapan ESP. Selalu ternanti-nanti. Merindukan promo ESP. Dulu Shaklee pernah adakan promosi ESP Buy 6 free 1. Tapi itu tahun lepas. Masa itu belum lagi jatuh cinta dengan ESP hihihi..

Akhirnya Shaklee mendengar suara rindu semua peminat tegar ESP. Jadi bulan ini bulan promo ESP.
YEAYY...




Anda tahu tak?
1 canister ESP ialah RM170.93, so kalau beli ESP 4 tong, korang perlu bayar RM 694.32 termasuk postage betul tak?

TETAPI! Bulan ini bulan Istimewa..
ISTIMEWA SANGAT-SANGAT. Sebab itu Hana tak sabar nak kongsikan dengan anda semua.


Istimewa bulan Oktober ini sahaja, Tahu tak dengan promo bulan ini anda akan dapat:


  • 4 canister ESP
  • Automatic free membership Shaklee (worth RM68.90)
  • Free postage (worth RM10.60)




Semua ini hanya sebanyak RM600. Anda jimat hampir RM100. Tambahan pula, anda akan menjadi ahli secara percuma dan barang siap dihantar siap ke depan pintu rumah anda. Memang jimat habis laaa... Rugi kalau tak rebut peluang ni.

4 canister banyak sangat? Berkongsi dengan kawan, family dan kenalan yang berminat, join order sekali.. Rugi jika tak rebut peluang sebab memang jimat habiss..Hana pun dah order untuk ready stock diri sendiri. Almaklumlah diri sendiri peminat tegar ESP.

Anda nak tahu tentang kelebihan ESP, boleh lihat di sini. Ada Hana kongsikan. Ada juga Hana kongsikan resipi menggunakan ESP. Hana juga ada satu RAHSIA BESAR CARA NAK HILANGKAN WHITE HEAD menggunakan ESP. Yang ini Hana akan kongsikan dengan customer Hana saja ya. Priviledge kepada mereka..


Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Hana? Meh whatsapp 019-4025851
.







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.