Tuesday, November 2, 2010

bila minggu Exam~

semangat berkobar-kobar..   

baca buku
studi studi
simpan memori macam robot =.=
save file as
copy copy
nanti senang nak paste time exam.. btul x?
belajar sampai  badan rasa macam tak sihat
time2 camni la semua penyakit nak datang
gedik betul.. gedz Girl
(siapa suruh tak jaga kesihatan=.=')

OK
ni hobi time exam
tapi di siang hari
malam malam jadi vampire
after habes exam
cepat2 balik bilik sebab nak tido
bukan sebab studi untuk next paper..haha
setiap malam tido lambat
rasa macam nak PENGSAN pun ada
aiyarkk
mampu dengan tak mampu je
fed up betul bila tak reti nak solve soalan
hantuk kepala kat meja berkali kali especially time nak dekat calculus nnt



hehe
ini melampau
tertonggeng2 sudaa.. bosann pula..

feeling everytime lepas jawab exam
soalan dia mudah je
tp apsal jawapan dia yang macam berbagai O.o


hehe
maaf,ini bukan kerja sampingan saya
haha
merapu merapuu

   exam ada lagi seminggu+ SEMINGGU LEBIH LAGI..  -.-
lps tu blik Balik.. kejar ayam, sembelih lembu, masak rendang... RAYA..RAya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.