Thursday, October 9, 2014

Jatuh Cinta

Assalamualaikum semua. Lama dah tak menulis di sini. Minggu nak hantar tesis kajian tindakan begini lah..
Makan tak kenyang. Tidur tak lena.. nasib baik mandi basah.. kalau tak? entah la. haha.

HUJUNG MINGGU DATANG LAGI!!!!

Petang ni take break sekejap sambil online dan jejalan di alam maya.. Nak jalan-jalan kat luar ni takde kereta dan nak hujan pula. Jadi, jalan-jalan depan laptop adalah yang paling jimat. Bajet gitu.. *maaf la akhir-akhir sem ni begini la.

Petang-petang ni, tiba-tiba saya jatuh cinta. Jatuh cinta pandang pertama. Love at first sight bak kata orang putih.. *wink..wink..

Bukan sahaja comel, tapi mampu membuatkan awak-awak semua ternganga dengan apa yang dia akan buat..
Tak caye?? boleh tengok video ni..



Macam mana? Ternganga tak?
Ok.. boleh tutup mulut balik.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.