Saturday, July 22, 2017

Ostematrix is Back!!

Rise and Shine everyone.
hihi. Semangat pagi ni.


Pagi ni kedai IG NFHanabeauty buka awal pagi ni. Sebab semangat nak share dan tolong semua dapatkan OSTEMATRIX ni😀
.
Oste ni dah lama habis kat Malaysia ni tau. Hana pun jimat-jimat ambil. Sebab stock sendiri makin susut...

Line tak berapa ok lately. Semalam baru dapat tahu..

OSTEMATRIX DAH SAMPAI!!!!


Rasa nak melompat-lompat ja..

Excited sangat 😆😆😆😍

Nak tahu sebenarnya kan.. bukan Hana saja yang tertunggu-tunggu Ostematrix ni. Satu Malaysia menantikannya.. Yang tak pernah tahu tentang Oste ni mesti tertanya-tanya

"Apa tu Oste? "

Meh Hana kongsi serba sedikit pasal Oste ni yang buat SATU Malaysia menanti nantikannya.

  • Bantu dapatkan tidur yang berkualiti. Sekarang ni Hana tau ramai yang kurang dapat  tidur berkualiti kan. Terutama yang ada anak kecil dan banyak bertugas seharian. Hana yang kerja cikgu pun selalu sahaja kurang tidur yang berkualiti. Tapi selalu lepas ambil Oste, esoknya bangun rasa semangat. Rasa cukup tidur. Puas tidur. 
  • Bantu elak kekejangan pada kaki atau tarik mengkarung [boleh klik sini] bagi mak mak yang sedang hamil. Yang tak hamil pun ada juga yang terkena. Sakit woo kalau kena 😫 memang rasa nak menggelupur.
  • Bantu membekalkan kalsium yang cukup untuk badan kita. Sebiji oste ni mengandungi 250mg kalsium. Purata dalam sehari kita perlukan.1000-1200mg kalsium. Mereka yang sedang Hamil pula perlukan kalsium setiap hari. Sebabnya? Boleh klik sini. Jadi, yang tak suka minum/bau susu sangat best ambil ni..
  • Bantu selesaikan masalah sakit sendi, sakit pinggang, sakit belakang, sakit tumit. Sebab apa boleh bantu sangat ni? Sebab oste ni membantu menenangkan saraf kita
  • Legakan ketegangan saraf. Haa yang nak bersalin tu, digalakkan ambil oste. Sebab ia membantu saraf kita rileks dan boleh hadapi labor time dengan lebih stabil insyaAllah.
  • Mudah untuk membuang. Siapa yang selalu sembelit tu, antara sebabnya adalah kurang kalsium ni.
  • Bantu cegah sakit gigi, migrain keterlaluan.
  • Bantu menjadi milk booster. Rata-rata ibu menyusu mesti suka ni

Wah.. Macam best je kan. 
Kebanyakan yang PM Hana mesti akan bertanya pelbagai soalan. Ini antara soalan-soalan yang ditanya.

Rasa susu tak? ke rasa apa? Saya tak minum susu.
Macam mana nak ambil ya? Setiap masa ke?
Tak bahaya ke? Pil-pil bagai.
Berkesan ke? 




Best oste ni. Sungguh. Hana tak tipu. Hana pun ambil oste setiap hari.

Jadi di sini Hana kongsikan keistimewaan dia dan juga jawapan kepada FQA di atas.

  • Mudah ditelan. Walau 250mg per tabs, ianya mudah ditelan. 
  • Mudah hancur (digest/dissolve). Ia hancur kurang dari setengah jam tau. Jadi takde masalah lekat kat buah pinggang ke, pundi kencing ke.
  • Ia jalani clinical test. Dan terbukti berkesan
  • Tidak ada rasa susu. Juga tiada bau susu. Orang yang tak suka susu memang suka la ambil oste ni. Hebat teknologinya kan.


Jadi apa tunggu lagi, jom order Ostematrix dengan Hana sekarang. Unlimited tau berapa botol korang nak order.

Open for order now.
So kita cepat cepat okehhh. Tak rugi buat stok ni. Confirm licin zasss je ni.
.
HANA | 019-4025851
#shakleeaUtara
#ShakleeJitra
#ShakleeTatau
Set#Supermak

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.