Wednesday, September 6, 2017

ESP BEST SELLER SHAKLEE

Ramai yang belum mencuba Shaklee selalu tertanya-tanya.

Kenapa ramai sangat sebut tentang ESP?
Best sangat ke?
Tak bahaya ke minum soya ni. Orang kata tak elok perempuan minum soya.

Kalau macam dulu, kulit selalu nampak kusam. Kalau time datang bulan, jerawat wajib singgah di muka. Selepas dah ok ..parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berbulan baru pudar. Puas dah try bermacam-macam foundation dan skincare nak hilangkan parut dan masalah kulit kusam. Sekarang Alhamdulilah, jerawat pun susah nak hinggap. Kulit pun tak kusam lagi. Nak ke cerah tu belum lagi putih melepak sebab Hana keturunan kulit sawo matang. Orang Melayu tulen. hihi

Ok. Menjawab kepada pertanyaan di atas dan mengapa ESP menjadi Best Seller Shaklee, ni Hana nak kongsikan.


SIHAT+KENYANG+CANTIK+TENAGA

Ini adalah rahsianya kenapa ramai memilih ESP Shaklee. Kalau anda nak tahu, ramai customer repeat order ESP sebab mereka dah merasai #ShakleeEffect yang 4 di atas. Sihat, Kenyang, Cantik dan Bertenaga.

ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia . .
Antaranya: -


  1. Mencerahkan kulit secara sekata
  2. Menghilangkan jeragat 
  3. Membantu menghilangkan parut 
  4. Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
  5. Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
  6. Memberi rasa kenyang lebih lama 
  7. Mengnjalkan payudara & punggung
  8. Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
  9. Mengatasi rasa letih dan lesu 
  10. Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
  11. Mengatasi keguguran rambut
  12. Mencantikkan kuku 
  13. Menghaluskan tumit pecah 
  14. Membekalkan tenaga berterusan 
  15. Meningkatkan kualiti susu ibu
  16. Meningkatkan pengeluaran susu badan
  17. Pengganti minum petang atau supper
  18. Mengelakkan kerapuhan tulang 
  19. Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
  20. Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
  21. Baik untuk hormon
  22. Mengurangkan kedutan dan garis halus
  23. Rendah lemak, tanpa kolestrol
  24. Membantu mengurangkan risiko kanser
  25. Bertindak sebagai antioksidan
  26. Menguatkan sistem imun tubuh
  27. Mempertingkatkan tahap kolestol baik
  28. Memelihara kesihatan jantung 
  29. Merendahkan paras kolestrol
  30. Mencegah osteoporosis 
  31. Membantu pembentukan sel-sel baru .


Banyakkan khasiat ESP nih? Alhamdulillah Hana sendiri dah lebih 2/3 tahun consistent dengan ESP. Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Hana? Meh whatsapp Hana di 019-4025851




FREE CONSULTATION
BEST PRICE and BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!

Sms / Whatsapp : 019-4025851
IG: NFHanabeauty (SID 107889149)
Pengedar Shaklee Di Jitra Kedah dan Tatau Sarawak.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.