Sunday, February 12, 2012

:: Terima kasih Kawan-kawan ::

 Assalammualaikum... apa khabar semua? rindu2.. rindu nak kongsikan cerita bersama semua. Takde la cerita gempak atau gosip terhebat pun, just a story about what i'm doing for LAST WEEKEND jea. hehe :) yup, last weekend. :)

Friday
10.02.2012
Alhamdulillah, today is a nice day. with the warmth of the sun that embrace my face for the first time i stepped on this track. guess what? I actually arrived at Kompleks Sukan Gong Badak for my very first jogging time in terengganu. Quite excited now. Thanks to my roomate for actually make my wish come true. dah lama sangat2 rasanya memendam rasa. sangat-sangat 'green' raksasa bila  tengok kawan-kawan lain yang post or upload their pictures jogging around the such a beautiful lake..

enough about it. :P .
siyes, sangat-sangat happy bila pagi tadi dapat pergi. Terharu pun ada juga.meskipun macam-macam hal yang kena urus sebelum pergi. yang juga menyebabkan saya terlambat. Sepatutnya jam 7 dah bertolak tapi tepat 7.20 baru kereta bergerak meninggalkan kawasan kampus . sori. jangan tiru macam saya [sambil menyanyi, lalala]

sangat-sangat la seronok. udara yang nyaman. tasik yang cantik. tak sabarnya nak ada DSLR nnt. nak lagi datang sini dan abadikan kenangan ni. Kami datang bertiga, saya rumate  dan pqah [jiran depan]. Semua semangat pagi ni. Alhamdulillah, tamat satu pusingan tanpa henti. Semput-semput tu tetap ade. Bukan budak sukan katakan. hehe ;)

after jog
muka yang sangat2 excited+ angin sepoi2 bahasa



papepun, terima kasih buat kamu kamu sebab bawa saya joging dan fulling my wishes. hehe :P

my Fitness Friends :)

The one that tomey that fulfilled my dream


suka minum air barli,
minum sambil makan roti,
sangat suka saya hari ni,
kalau boleh nanti bawa lagi..

hehehe..


Saturday
11.02.2012 
Hari ini adalah hari yang cukup gembira dan penat. Latihan fitness hari ni adalah menaiki bukit. Bukit yang kami naik ini adalah Bukit Besar. Awalnya semua bersemangat. Kami pergi menaiki 2 kereta. Semua sekali 9 orang. Tujuan sebenar adalah untuk berpiknik sambil beriadah..
Tak dapat nak fikirkan apa lagi untuk dicakapkan.

tengok gambar yuk..
Picnic which end up at Pantai Batu Buruk


A little for you


posing while along the way down :)



2 comments:

  1. #throwback . Wah rindu zaman ni. why do i look soo kurus zaman ni? wahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahaha.. it is. rindu giler.. da 2 tahun xgi.. zaman ni xde praktikum agi kut.. agaga

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.