Friday, September 12, 2014

:: Kedah Darul Aman ::

Assalamualaikum wbt.Apa khabar semua?
semoga semua sentiasa sihat dibawah payungan rahmat Allah.

Alhamdulillah,selamat sampai di Kedah. Nyaman je rasa. Memang excited sangat hinggakan dari jam 3 pagi dah terjaga sebab menanti-nanti nak lihat pemandangan ketika bas pandu masuk ke negeri jelapang padi. Sebaik sahaja sampai jam 5.30 pagi,dah nampak ayah menunggu. Time tu memang rasa nak berlari-lari je, tapi gagahkan diri mengusung beg masuk ke kereta.

Its good to be back home. Lagi seronok bila pagi ini bacaan imam subuh mengingatkan tentang suasana ketika di Tanah Suci dulu. Rindu.

Minggu ni going to be anak tunggal sebab adik tak balik...  baru plan nak ajak jejalan.
takpe..nanti gi jalan sana.
so, nak rest dlu.. tata


xoxo



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.