Saturday, September 6, 2014

:: Vendeur Festival Terengganu : Jom kita gi situ ::

Assalamualaikum semua.
Diharapkan semua ceria-ceria pada hujung minggu ini. Alhamdulillah, cuaca hari ini baik. Hari ini juga berlangsungnya vendeur festival di TTC buat julung-julung kalinya..

mesti ada juga yang first time dengar vendeur ni mesti tertanya-tanya. sambil buat muka pelik. Vendeur ? Apa tuh? fuh.. jangan tanya Hana. Hana pun tak tahu sebenarnya... tapi apa yang Hana tahu. Vendeur festival ni merupakan jualan peniaga-peniaga online. tak pun bahasa mudahnya. On9 Shop Festival...

fuh.. memang tak sabar-sabar masa awal-awal tau dulu. memang dah siap-siap list.. al maklum la.. selama ni tengok ig dan beli.. itu je keje.. tapi hari ni boleh pegang, tengok dan try skali.. jadi, apa ditunggu lagi...

Hana, yaya dan atieq... kami pengunjung terawal...
dan bermula lah misi mencari.. dan membeli..

ramai betul manusia... tapi memang happening pusing-pusing cari barang.. sambil-sambil tu online instagram. tengok jika online shop favourite pun join sekaki..  pejam celik. pejam celik.. memang gelap mata.. nak itu ini. fuh.. sabar. tahan... cari yang betul-betul nak dan suka..


Festival ni berlangsung selama 2 hari. Jumaat dan sabtu. jadi hari ni sabtu kan. hari ni hari last....
Apa lagi? cepat-cepat pegang kunci. Ajak kawan-kawan gi festival ni..

Tempatnya di TTC. [Terengganu Trade Centre].

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.