Saturday, April 30, 2011

:: Melbourne, Australia ::

teringinnya ana nak menjejakkan kaki di sana. Akhirnya abang ana juga anak pertama emak yang mengikut jejak langkah emak . nak pergi gold coast. Nak berenang dengan ikan lumba-lumba. Nak pegang anak kanggaroo. Nak rasa sejuk2 ala2 chill wind. hehehe.. semua ana nak. tapi terpaksa tengok dalam gambar dulu lah.. InsyaAllah, bercita-cita untuk melanjutkan pelajaran ke luar negara. Doakan kejayaan ana dalam peperiksaan dan moga mencapai cita-cita k.

Sydney
dolphin yg comel


Underwater World


to my dear brother :
take care of yourself and your health.
kalau sejuk, pakai la sweater,
if indoor, buka aircond 27 celcius k.
kalau critical sangat sejuk die, rendam kaki dalam air panas, tak pun minum hot chocolate. hehe
;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.