Saturday, November 23, 2013

:: Enjoy your trip ::

Assalamualaikum wbt.

selamat sejahtera. 

macam mana dengan semua. sihat? kalau tak sihat telan Vita C Shaklee pastu minum air suam banyak-banyak. Hujan-hujan ni kena jaga diri.

Sebelum cuti ni saya dapat banyak sangat sweet gift dari rumate. banyak cerita yang nak dikongsikan tapi nak jumpa face to face baru seronok. InsyaAllah, dia pun da sibuk berkemas sebelum on the way untuk ke KB sebelum bertolak ke KL untuk naik flight ke Beijing masa call tadi. May Allah take care of you dear and the rest of your classmates..
Enjoy yourself and also your trip.. Tak sabar nak dengar cerita nanti.. jangan lupa tangkap gambar banyak-banyak. nak tengok negara orang. hehe

spesel untuk auntie hana :)

hehe.. Tenkiu dear untuk gambar-gambar ni. Rindu pula adik kecik comey saya ni. hehe..
Kalau semua nak tahu, this is the only one cute little baby that I really can't wait to go to Besut every weekend.Excited giler! haha.. teringat lagi masa awal-awal dulu Hanee (her name) masih lagi dalam perut ibu. Ibu selalu drive pergi balik Besut dan KT untuk hantar ciksu Hanee gi belajar kat IPG KDRI.  Memang kuat dan tabah. Sarat pun masih lagi menghantar. Ciksu tak dapat lesen lagi time tu.. and now you're grown up already. Going to 2 years old this January 2014..


makan satay ikan. :)

alolo... sama habit bila makan satay ikan. pantang jumpa je kan2? hehe :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.