Wednesday, December 22, 2010

Entry Permulaan Buku BAru.. Dunia BAru..

Salam buat semua.. maaf kerana ana terpaksa mem'privatekan' blog buat sementara waktu. Bukannya apa. Tapi terdapat sedikit kerja-kerja pengubahsuaian yang ana sedang lakukan. Sepatutnya blog ini disiapkan lebih awal tetapi kesihatan ana tidak mengizinkan. Demam pula cuti sekolah.  Akhirnya, setakat ini yang ana mampu lakukan buat masa ini. 

kepada teman-teman yang menghantar sms dan msej di facebook bertanyakan tentang blog, maafkan ana. bukan apa cuma tak mahu orang pening kepala pula membaca blog ana.. kejap-kejap ade jea benda yang bertukar..

Bagi menjawab soalan teman yang bertanya, mengapa ana mem'private'kan dan mengubah wajah baru.. inilah sebabnya..

sebab Travelog Of A Girl bertukar kepada Epilog Dunia Insan :

1. I'm Not A Girl dah but not yet a woman. 
Jadi sebab itu la dunia insan yang digunakan.

2.Tentang header yg bergambar. 
Hurm.. because i'm not a model kuwt. Malu pula. :P

3. banyak entry bahasa Melayu sekarang. 
Memartabatkan Bahasa Ibunda disamping mengelakkan kejadian salah faham atau disalahtafsirkan ayat ana yang tidak berapa betul dalam bahasa Inggeris. Pengaruh Movie Hollywood. =B

4. Kenapa Taylor Swift?  Cari mana code lagu
hurm.. sebab she write a song about her life. I wish to be like her. Cari jea di gratisan. Takpun klik saje di atas tu.

5. And InsyaAllah.. There will be a change in this new epilog. 
New life, a soul and lots of stories.Just keep updating with my entry. =P

6. bahasa Inggeris dalam entry yang lebih mudah difahami . 
If ana mengunakan BI akan dipastikan kalian tidak memerlukan penelitian macam analisis poem tu.. =D


Dan itu hanya cerita permulaan kepada kehidupan ana. Epilog Dunia Insan : InsyaAllah.


p/s : Now, i want to live a life that inspire others.





 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.