Monday, July 23, 2012

"Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadhan"

Bulan Ramadhan ni suka jalan2.. Banyak tenaga kan? macam x puasa jea.. hehe itu kata kawan-kawan yang suka mengusik. Puasa bukan penghalang untuk kita kekal aktif. :)

hehe..sememangnya saya memang aktif. :p termasuklah aktif berjalan ke blog rakan blogger. tak kisah la sama ada baru atau lama.

terjumpa segmen ni. jom join di samping tambah kenalan blogger.

klik link bawah tu untuk join ^^


dan rakan blogger tercinta :




2 comments:

  1. as-salam
    datang dari segmen yang sama. jom ke blog saya :) follow sini juga

    http://loves313.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadha.html

    thanks,
    Rafflesia

    ReplyDelete
  2. walking sini dr segmen yg same
    http://augustandmarch167.blogspot.com/2012/07/jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.