Wednesday, April 23, 2014

:: Bakal Berakhir ::

assalamualaikum wbt.. apa khabar semua? Harap semua sentiasa sihat di bawah perlindunganNya.

Alhamdulillah. Praktikum 3 akan mula melabuhkan tirainya. Esok adalah hari terakhir untuk Cikgu Farhana aka Teacher Farhana untuk bersama dengan murid-murid Sekolah Kebangsaan Durian Mas, Manir.

Bercampur-campur feeling sekarang ni. Gembira ada, sedih ada, terharu pun ada.
Gembira sebab dah berakhir penyeliaan terakhir bersama.

Terima kasih kepada pensyarah penyelia yang sentiasa disayangi, Puan Norizah bt Ahmad dan guru pembimbing yang banyak membantu saya dan rakan praktikum, Puan Tengku Hasnah bt Tengku Mansor

Ramai kawan cakap muka saya sudah macam cikgu-cikgu. InsyaAllah, semoga Allah permudahkan dan redhai perjuangan ini.

Esok, cikgu akan bawakan hadiah yang dijanjikan. dan ada surprise sikit cikgu nak bagi pada anak-anak murid cikgu. see, nakal-nakal pun kamu cikgu tetap sayang. :)

Tak apa jika satu hari nanti kamu semua lupakan cikgu, tapi jangan sesekali lupakan apa yang cikgu ajar dan beri nasihat.


Ok2. da masuk waktu maghrib. Jom solat dulu. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.