Sunday, July 3, 2011

:: semuanya sekali ? ::

Salam

dah lama dh x update nie... blog dah teruk bsawang... jgn batuk+besin ek... nie dlm proses nk cuci swang ar nie... hehehe...

fuh... hari-hari penat dlm hidupku...

3 hri bln...
pembelajaran bermula buat Julai 2011... Ya allah!!! maybe lantaran terlalu banyak kerja dan lama bertapa di umah masa cuti lepas, hari2 yg dlalui drasakan terlalu memenatkan...[semester baru, subjek baru]

hurm... rsa macam x nak ke kelas saja esok. tambah lagi dgn subjek2 bru yg sgt2 memeningkn kpala [bru blajr skit sbenrnya...hoho] msuk klas skit kpala... semua skali nak belajar? hehe.. mungkin gara-gara jadual tido yg dah xsama masa di rumah.. sekarang ini pun blum jumpa lagi tutor yang kata nak jumpa.Kadang-kadang ana terfikir juga kenapa la masa 24jam ni rasa sekejap sangat. tak sempat buat apa-apa lagi dah malam. Bila malam, tengok2 da pagi. hurm.. tersalah manage time kah??

tp bila difikir-fikirkan kmbali... itulah kehidupan... kehidupan tidak lari dr ujian terutama bg seorg muslim...ksenangan dan kesusahan yg silih bganti semuanya adalah cubaan yg mngandungi hikmah tesendiri dlm mematangkan diri kita... 

hurm.. malam pun dah lewat. nanti kita sambung semula cerita.  Banyak lagi yang nak diberitahu. InsyaAllah, ana akan cuba update blog ni supaya xlagi bersawang teruk. ;)



p/s: esok ada klass. jadi nanti sambung semula ya

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.