Thursday, March 31, 2011

:: Alhamdulillah, akhirnya ::

Ketenangan yang dicari akhirnya dah ana jumpa. Girangnya hati tak terkata. namun walauapapun, ana bersyukur ke hadrat Ilahi kerana akhirnya dah siap hantar assignment MTE 3101 Knowing Number. Kini misi untuk yang seterusnya.

sememangnya memang tidak dapat dilupakan tentang proses nk siapkan tugasan projek ini, mcm halangan mendatang. Dengan kamera tidak dapat baca memori card sehinggalah kamera tidak lagi dapat berfungsi kerana charger battery rosak [xde battery la..hehe]..
Kiranya menitiskan air mata gembira juga ana tadi sambil tersenyum kerana terkenangkan suasana sekolah.. Rindu la pla budak2 ni...



banyak juga duit yang digunakan. kena berjimat cermat la nnt.. hehe...k2.. got to go. Masih banyak keje menanti.:)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.