Tuesday, January 14, 2014

:: PERSISMA : Mission DONE::

bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah, selesai sudah Program Perjumpaan Pelajar Matematik 2014 Anjuran PERSISMA dan Jabatan Matematik IPG KDRI. Feeling? berbaur rasa sebenarnya. namun, rasa lega tu tetap ada. Walau apapun syukur dan terima kasih kepada semua AJK PERSISMA sesi 2013/2014 yang lepas atas segala sumbangan dan kerjasama yang telah diberikan.

Antara selayang pandang buat semua. [sikit je gambar yang ada sbb external hard disc rosak]

hamper untuk pertandingan Futsal

Team Matematik 1

Team Matematik 2

sememangnya aktiviti futsal ni memang best. It makes us fit quick. haha. mahu lelah juga sebenarnya. dengan tak warm up betul-betul pagi tu. sedih juga sebab adik-adik Matematik tak dapat join time ni. Hanya semester 8 dan semester 6 yang dapat main. Namun, TAHNIAH kepada unit Matematik semester 6 kerana bolot kesemua title johan bagi Team lelaki dan Team Perempuan. Menang game dengan mata 6-0 sememangnya memang awesome. hehe.. Tq juga kepada penyokong [nana, anis, fuzah, kinah]



Program Minggu Matematik

Program Minggu Matematik ini sebenarnya yearly program yang melibatkan kerjasama semua ahli Persatuan dan unit Matematik. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar meskipun berbagai-bagai halangan yang muncul tetibe. Memang rasa semput dan sesak dengan jadual kelas yang full dan terpaksa memberi komitmen kepada Minggu Matematik ini. Namun, kerjasama yang padu dari ahli persatuan telah memastikan Minggu Matematik ini dapat dilaksanakan dengan jayanya. Dan alhamdulillah, a new experience for me to handle one more BIG PROGRAM after the Tennis Tournament . Rindu pula. 

Different environment do make different. Lain sangat-sangat bila kita deal dengan pihak luar dan dengan pihak dalaman. Out there, we have to be punctual and professional. Everything need to be systematic and organize. Kalau buat main-main mahu kena sound dengan pihak tertinggi. Dan yang pasti I do LOVE anjur Tennis Tournament. Hopefully nanti dapat buat untuk daerah Langkawi pula. dapat jumpa Pak Syed dan Pak Zaf. Eh, dah ke laut ni. Ok2.. back to PERSISMA.

annual Dinner 2013 at Sutra Beach Resort

dan aktiviti penutup bagi 2013 adalah Annual Dinner yang dilangsungkan di Sutra Beach Resort Merang, Terengganu. Majlis ini dirasmikan oleh Tuan Pengarah IPG KDRI, En. Ghulam Salver bin Mobarak Ali. Terima kasih Tuan Pengarah sebab sudi datang. :) Majlis berlangsung dengan lancar dan meriah dengan senyuman dan gelak tawa teman-teman. Terima kasih kepada AJK-AJK. [asmaa, pqah, Tuan Ismail, Keri, Anis, Yaya, Nana dll] Without you guys, mau terbaring buat keje ni sorang-sorang. Pengalaman.. Pengalaman. Hanya Allah yang tahu what is in my heart. Happy and smile. ^_^

# nak kena baiki external hard disc. Nanti Hana update gambar-gambar lagi k.. tq sudi singgah dan baca entry

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.