Saturday, February 26, 2011

:: Senyum riang ketawa ::

Salam.

Dah berhabuk blog nih. Kejap yea nk bersihkan. .. urm, dah. lamanya ana tidak meng'update' wall post. Sangat2 busy. Dengan pelbagai aktiviti dan Big games yang sedang menanti giliran untuk diselesaikan. Dari semudah2 aktiviti hinggalah aktiviti padat yang memerlukan disiplin dan komitmen yang tinggi.

Alhamdulillah. Action song berlalu sudah. Tidak mengharapkan kemenangan tetapi ingin membuat yang terbaik. Itu sahaja yang mampu kami harapkan. Tibalah hari keputusan diumumkana... " The second runner-up for action song competition is PISMP MT SEM 1. HOoray.. Sgt2 excited + terkejut. Memang tidak diduga. Jika dilihatkan memang terlalu banyak peserta yang masing2 hebat dan mempunyai kelebihan tersendiri.

Pasukan White Eagle wanita. =)

HOKI.
Open Terengganu.
Memerlukan stamina yang amat tinggi. Lawan 5 sebelah.  Termengah2 ana.  Diri ini mulai minta dimanja. Cedera? Tidak ada yang terluka . Cuma lebam2 akibat terlanggar, dipukul, dihentam dan macam2 di.... lagi.


Sukan merapatkan hubungan kami.~

4 Penjuru.~IPG KDRI + IPG KSMB + IPG KKB + IPG KTAA
Perlawanan sengit. Mantap dari semua perserta. Tahniah kepada yang berjaya. Sangat2 hepi dapat bermain menentang pasukan yang berjaya masuk final open terengganu. Ternyata kelebihan umur dan pengalaman berpihak kepada mereka. Ana amat2 gembira menyertai pertangan ini. Meskipun pasukan kami kalah 0-2 dan hanya layak mendapat tempat kedua. Amat berbangga dengan ahli pasukan kerana ternyata practice make perfect. Semua bermain dengan baik. Strategi kita mantapkan lagi yok. Kumpul pengalaman ni. k.

Setelah penat ~ berjalan sepasukan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku di sini..

Aku mula mencari titik mula. Aku mencari rahmat dan belas ehsan-Nya. Aku mencari kasih-Nya yang sempurna. Dan aku merasakan hati dan jiwa mula bersatu dengan diri yang hilang tadi, mulai tenteram.